Vermageringspillen

Vermageringspillen, het woord zegt het al. Vermageren. Iemand met een beetje gezond verstand zal dus weten dat dit nooit gezond voor je kan zijn. Ik spreek eigenlijk liever over afslank pillen. Dat woord heeft een hele andere lading. Vermageren klink als een zieke obsessie om vel over been te worden, afslanken meer als je figuur op orde krijgen. Hoe het ook zij, vermageringspillen zijn nu eenmaal onder deze naam op de markt gebracht en dus houden we het maar even bij deze term.

 

De hype rondom vermageringspillen

Er is een lange periode geweest dat vermageringspillen echt een hype waren. De fabrikanten lieten ze voordoen als een effectief wondermiddel om heel snel van je overgewicht af te komen. Handig inspelend op het huidige modebeeld van de moderne wereld, waar iedere foto model, actrice of soapster het ideale schoonheidsbeeld weergaf. En televisie vertroebeld ons beeld op de werkelijkheid, dus als je in de reclameblokken tussendoor een reclame zag over vermageringspillen dan was je na het jaloers kijken naar zo’n slanke actrice snel vatbaar voor het plaatsen van een bestelling. Toch is de hype ook weer snel overgegaan. Want al snel werden vele vermageringspillen weer net zo snel uit de handel genomen. Vermageringspillen hebben namelijk het doel om snel van je vet af te raken, maar ook het gevaar dat je daardoor veel te weinig andere voedingstoffen binnen krijgt. Dieet fabrikanten die dit inzagen kwamen na de hype van vermageringspillen dan ook steeds vaker met voedingssupplementen, shakes en sapjes op de markt.

 

Moet je dan helemaal niet beginnen aan vermageringspillen?

Dat is je eigen keuze. Je kan best de vermageringspillen gebruiken als extra middel om sneller af te vallen. Vergeet alleen niet dat je ook je gezonde voeding moet blijven binnen krijgen.  Vermageringspillen zijn een hulpmiddel en niet een doel op zich. Alleen op pillen leven is gewoon onmogelijk. Vermageringspillen gecombineerd met een uitgebalanceerde levensstijl, waarin je vitamine en mineralen via verse groente en vers fruit blijft gebruiken, kan zo samen heel effectief werken. Let bij vermageringspillen wel op dat deze de juiste ingrediënten bevatten en niet op de zwarte lijst staan van fabrikanten. Koop liever geen vermageringspillen via Ebay of een wazige website, maar uitsluitend bij betrouwbare webwinkels of in de drogisterij.

Vermageringspillen zijn geen wonderpillen. Wanneer je serieus van je overgewicht af wil zal je ook de rest van je levens- en eetpatroon moeten aanpakken. Om de eerste kilo’s er snel af te krijgen kunnen vermageringspillen je uitstekend op weg helpen, maar daarna zal een goede en verantwoorde levensstijl het toch van ze over moeten nemen. Anders moet je de rest van je leven op vermageringspillen blijven leven, en dat is natuurlijk niet gezond.

 

Benieuwd naar de geheimen van snel en succesvol afvallen op een makkelijke manier?

Klik hier om deze nu te ontdekken. (Meer eten om af te vallen is er één!)
 


Leave a Reply


− 2 = three